За фирмата

Елви Хоуп ООД е нестандартна и бързоразвиваща се фирма в областа на маркетинга и рекламата, което присъства на българския пазар за външна реклама от 2005 г. 

Елви Хоуп ООД е специализирано в организиране и провеждане на рекламни кампании върху собствени рекламни съоръжения тип „Калкан”.

Притежава рекламна мрежа от имиджови мегабордове позиционирани в най-натоварените и оживени райони на 11 града в страната:

Пловдив, Бургас, Сливен, Велико Търново, Стара Загора, Пазаржик, Карлово, Асеновград, Казанлък, Видин, Плевен, Кърджали.

Размерите на рекламната площ на съоръженията варират от 25 кв.м. до 120 кв. м. Съоръженията са в централните градски зони с широка аудитория и много интензивен трафик, имат изключително добра видимост от голямо разтояние, много добър външен вид. Големите им и нестандартни размери допълнително ги правят много удачни зa утвърждаващи, напомящи и имиджови рекламни кампании.

Осъществявайки директен контакт с нас, Вие ще спечелите от предложените Ви цени, договорени директно със собственика на рекламните площи. Чрез нас бихте могли да ангажирате при конкурентни условия атрактивни рекламни локации, чрез които Вашия продукт да достигне възможно най-близо до Вашите потенциални клиенти. 
 

Компанията ни разполага с производствена база и специалисти, с които да посрещне и задоволи изискванията на всеки клиент, нуждаещ се от изграждане на външна реклама (стандартен и нестандартен формат).

Част от предлаганите услуги са:

  • проектиране и изграждане на обемни букви (всякакви размери и видове осветяване)
  • проектиране и изграждане на билбордове (пиза - 4м. Х 3м., както и всякакви други размери )
  • проектиране и изграждане на надпокривни рекламни конструкции
  • проектиране и изграждане на обемни светещи реклами със стандартни и нестандартни размери

Компанията разполага с екип от алпинисти, специализирани в монтажа и поддръжката на рекламни съоръжения на трудно достъпни места.

За да бъде пълно обслужването и да бъдем до край полезни на нашите клиенти ние предлагаме рекламен дизайн, предпечат и печат на много конкурентни цени.

Ако нашето предложение представлява интерес за Вас, не се колебайте – свържете се с нас!